Mencari-Cari Rujukan 

TEMUDUGA PEMBANTU PERAWATAN KESIHATAN U11

Untuk Sesi Tahun 2024 ini?

 

Tahniah! Anda berada di tempat yang betul. Ini rujukan untuk bantu persediaan temuduga anda!

Rujukan ini BUKAN BUKU tetapi adalah eBOOK versi download (pdf file). Anda akan dapat akses ke laman download selepas bayaran disahkan


Ebook Temuduga Pembantu Perawatan Kesihatan U11


Cepat! Tak banyak masa lagi;

Bagaimana Rujukan Ini Bantu anda?

 

 • BANTUAN #1

  Faham dengan jelas jawatan PPK U11 ni. Jadi anda tak ‘blurr’ macam calon lain masa temuduga nanti

 • BANTUAN #2

  CHECKLIST padu untuk persiapan sebelum temuduga. Pakaian bagaimana? Sijil apa kena bawak? Resume kena ada ke?

 • BANTUAN #3

  Nota-nota ringkas khas untuk jawatan PPK U11. Biarkan calon lain tak tahu nak baca apa tapi anda tersenyum bila temuduga nanti 🙂

   
 • BANTUAN #4

  Contoh-contoh soalan yang biasa ditanya dalam sesi-sesi temuduga sebelum ini. Anda akan dapat gambaran bagaimana soalan ditanya nanti

   

Apa yang ada dalam Rujukan ini?

 

 • RAHSIA SULIT

  Berbagai-bagai rahsia untuk menjadi kelihatan hebat semasa hari temuduga yang tidak diketahui oleh ramai orang akan didedahkan kepada anda.

 • STEP BY STEP

  Panduan langkah demi langkah yang mudah diikuti bagaimana membuat persediaan temuduga dari A – Z. Sebelum, semasa, hinggalah ke akhir temuduga.

 • Soalan-soalan KILLER semasa Temuduga

  Ketahui soalan yang sering ditanya oleh panel penemuduga kerja kerjaan

KAMI BUKAN SEHARI DUA MENGHASILKAN LAPORAN INI BUAT ANDA! LAPORAN INI DIHASILKAN TAHUN 2009 SEJAK KAMI BERGELAR TIM INFOKERJAYA.

Tahukah anda bahawa sudah begitu ramai yang telah kami bantu untuk berjaya dalam temuduga kerja kerajaan dan seterusnya bergelar sebagai penjawat awam. Betapa bertuahnya mereka kerana Tuhan menemukan mereka dengan laman web ini yang seterusnya memberi hidayah dan ilmu pengetahuan yang amat tinggi nilainya yang mana dapat membantu mereka keluar dari masalah mencari kerja.

 
 • RAHSIA 500 ORANG LULUS KERJA KERAJAAN
Pernah menyingkap rahsia lebih 500 orang yang telah lulus (sebenarnya lebih ramai lagi) temuduga dan kini bekerja di sektor awam di pelbagai kementerian dan juga jabatan kerajaan. Bukan senang untuk mencungkil rahsia – rahsia ini.
 
 • RAHSIA DARI BEKAS PANEL PENEMUDUGA
Memiliki rahsia yang didedahkan sendiri oleh bekas-bekas panel penemuduga berdasarkan pengalaman mereka sendiri ketika menemuduga calon. Dengan rahsia ini, kami tahu apa yang dimahukan oleh panel penemuduga dari sesi temuduga.
 
 • RAHSIA PENCERAMAH PANEL PENEMUDUGA
Pernah ketahui rahsia yang dibongkarkan sendiri oleh seorang “otai” ataupun pakar yang mana kerjanya adalah sebagai penceramah dalam kursus dan bengkel buat para panel penemuduga kerja kerajaan selama beberapa tahun sehinggalah masa ini.
 
 • PELBAGAI KAJIAN
Telah membuat kajian dan juga study pelbagai buku berkenaan temuduga tidak kira dalam negara mahupun luar negara yang objektif utamanya adalah dapat membantu mereka yang benar – benar ingin lulus temuduga kerja kerajaan.
 
 • SEJAK FEBRUARI 2009
Telah mewujudkan kerja-kerajaan.com ini sejak lagi. Sudah beratus ribu orang telah membaca laporan yang kami tulis dalam web ini. Sudah begitu lama kami berusaha untuk membantu mereka – mereka yang benar – benar minat dalam kerja kerajaan.
 
 • BLOG PERCUMA TIPS DAN RAHSIA
Dan antara sumbangan terbesar kami, kami telah menyediakan satu blog khas yang memberikan tips – tips/rahsia-rahsia secara percuma berkenaan temuduga kerja kerajaan. Sangat ramai yang mendapat manfaat darinya.
 
 • ARIF DENGAN MASALAH PENCARI KERJA KERAJAAN
Sejak Feb 09 hingga kini, kami telah menerima beribu – ribu email/sms/call pertanyaan/permasalahan orang ramai berkenaan temuduga kerja kerajaan! Dan sudah pasti kami amat arif dengan apa masalah yang sering dihadapi oleh mereka dalam memburu kerja kerajaan. Kami bukan Kabel Besar, tapi cuma membantu memberikan tips, nasihat, motivasi dan panduan kepada mereka.
Rujukan ini BUKAN BUKU tetapi adalah eBOOK (pdf file). Anda akan dapat akses ke laman download selepas bayaran disahkan. Tak perlu tunggu abam pos laju datang rumah!

Bayaran boleh dilakukan melalui Online Banking via Billplz (Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, BSN, RHB dan lain-lain), Kad Kredit/debit via Senangpay dan Cash Deposit (Cimb dan Alliance Bank sahaja).

 

billplz
Sekiranya belum dapat akses selepas 24 jam (paling lewat) anda boleh terus whatsapp saya di 011-56397821 untuk bantuan dan semakan segera.

Ini Rujukan TEMUDUGA anda!


Ebook Temuduga Pembantu Perawatan Kesihatan U11

SIAPA YANG MEMERLUKAN EBOOK INI?

Sering dipanggil menghadiri temuduga di sektor awam, tapi dapatnya tak pernah sekalipun..
Anda tercari – cari panduan untuk persediaan temuduga kerja kerajaan, tapi tidak menjumpainya…
Anda tak tahu apa nak jawab semasa disoal oleh panel penemuduga kerja kerajaan. Terkebil – kebil mata anda…. Blur!
Anda ingin tahu apa soalan – soalan yang sering ditanya oleh panel penemuduga kerja kerjaan, tapi anda tak tahu bagaimana nak ketahuinya…
Anda ditanya soalan ‘killer’ oleh panel penemuduga, mati akal anda dibuatnya..
Anda serang dibayangi mitos – “nak masuk gov kena ada kabel”. Inilah fikiran songsang yang selama ini menghantui anda!

TERIMA KASIH! SAYA DAH DAPAT KERJA!

 


testimoni 2

WhatsApp-Image-2020-02-17-at-10.58.52-PM

WhatsApp-Image-2020-02-17-at-10.58.49-PM

WhatsApp-Image-2020-02-17-at-10.58.41-PM

testimoni 1

WhatsApp-Image-2020-02-17-at-10.58.51-PM

WhatsApp-Image-2020-02-17-at-10.58.47-PM

WhatsApp-Image-2020-02-17-at-10.58.40-PM
Copyright 2024 – www.BantuanKerjaya.com – All Rights Reserved
Home     | Hubungi kami     | Terms Of Use     | Privacy Policy | Disclaimers